Samen werken aan meer betekenis voor Twente

De Twentse Betekeniseconomie is een initiatief van Gert Disberg (De Betekenisfabriek), Kaj Morel (De Betekenisfabriek), Mark de Lat (Eshuis Accountants) en Peter ter Horst (Directievoering). Op 13 april 2016 organiseren wij samen een mini-symposium voor ondernemers en bestuurders om kennis te komen maken met ons en onze ideeën over de toekomst van Twente.

Kaj Morel weet het goed te verwoorden:

“Als alternatief voor de huidige ik-gerichte hebzuchteconomie bouwen we hier de wij-gerichte betekeniseconomie. Zodat de Twentse samenleving er een wordt waarin ik, en ik vermoed velen met mij, me wel thuis voel. Ik wil dat mensen in de rest van Nederland zien dat het ook anders kan. Kom maar eens kijken in Twente. De Twentse betekeniseconomie is geen onhaalbare droom van een stel halfgare idealisten. Integendeel, de Twentse betekeniseconomie is het concrete resultaat van een stel vastbesloten ondernemers en bestuurders die hun eigen toekomst maken zoals zij hem willen zien.”

De flyer hieronder geeft beknopt weer wat we willen bereiken met het evenement. Voor meer informatie over het initiatief en het programma op 13 april verwijzen we je graag door naar de website van De Twentse Betekeniseconomie.

Betekenis voor Twente

 

Ben jij een ondernemer of bestuurder en wil je samen met ons de betekeniseconomie bouwen in Twente? Meld je dan aan voor ons speciale evenement. Hoewel wij ons in eerste instantie richten op Twente, zouden wij het natuurlijk fantastisch vinden als ook ondernemers en bestuurders uit andere delen van het land naar dit symposium komen. Je bent van harte welkom!

Tot slot verwijs ik je graag door naar de blog berichten van Kaj en Mark.
2. Blogbericht Kaj Morel: over waarom het anders kan, en moet
3. Blogbericht Mark de Lat: over de totstandkoming van dit initiatief

Peter ter Horst

 

Betekenis voor Twente
Woensdag 13 april, van 15:00 tot 17:30
Locatie: Spinnerij Oosterveld, Rigtersbleek-Zandvoort 10, 7521 BE Enschede
Aanmelden voor het mini-symposium kan bij Heidy Harmsen door te mailen naar h.harmsen@eshuis.com of door te bellen naar 053 431 55 65.

 

Deel dit bericht Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *